Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tagok


 

Polákovics Marietta

Polákovics Mariettának hívnak, két kisgyermek, Zóra és Marcell édesanyja vagyok.

Kb. húsz évvel ezelőtt, tizenéves koromban kerültem kapcsolatba először a ’fénnyel’, jártunk édesanyámmal fényadásra keddenként, ott láttam először lengyel pálcát is, egy idős bácsi azzal mérte a vízereket, aurát. Akkoriban ez még elég ismeretlen volt az emberek számára. 15 éves koromban elvégeztem a Reiki I. tanfolyamot azzal a reménnyel, hogy anyukámat meggyógyítom majd. Barátokkal összejártunk agykontrollozni, vezetett meditációkat hallgatni. A Reiki II. tanfolyamra már 18 évesen mentem el, majd következett egy elég hosszú szünet. Főiskolai tanulmányok és hosszabb külföldi tartózkodás után, 2002-ben jelentkeztem Szilvásy Judit Első Magyar Feng Shui Centrumában Feng Shui tanfolyamra, és ezt további tizenegy követte (alap-, közép-, felsőfokú tanfolyamok), mire megszereztem a Feng Shui Akadémián a Feng Shui tanácsadói végzettséget. Radiesztéziáról csak érintőlegesen tanultunk a tanfolyamon, ezért elmentem Bencze Ágneshez és elvégeztem a radiesztéziai és bioenergetikai tanfolyamot is. 2007. nyarán jelentkeztem a Csillagvirág Alapítvány és a Burgenlandi Institut közös szervezésében megrendezett Természetgyógyász asszisztensi képzésre, mely széles spektrumú tudásanyagot tárt elénk. Az asszisztensi képesítés megszerzése után további tanfolyamok és gyakorlati oktatások vezettek az ETI egészségügyi és természetgyógyászati modulhoz. Bach virágterápiából mélyítettem ismereteimet azóta Budapesten Cs. Szabó Ildikónál. Grafológiát 2éven keresztül Szegedi Panninál hallgattam az Egri Írásszakértő Intézet szervezésében. Részt vettem egy Jobbagyféltekés rajztanfolyamon is. Grafo pszicho morbo rajztesztet először Dr. Taraczközi Istvánnál tanultam, majd Odrobina Mártinál. Kineziológiát is Budapesten kezdtem 2008-ban, Odrobina Mártinál, majd Köves Zsuzsannánál folytattam. Folyamatosan bővítem e téren is tudásomat, hisz ezt választottam természetgyógyászként egyik szakomnak. Kineziológiai munkámat nagyban megkönnyíti a Kronobiológia tanfolyamon szerzett tudásanyag is. Részt vettem Villás Béla tanfolyamai közül a 3.1.2 Meridiángyógyászat tanfolyamon, Angyaltréningen, a Sámánképzőn és elkezdtem nála a Mesterképzést. Némethné Wéber Gabriella Magyar térrendezés alap és haladó tanfolyama azt az űrt is pótolta bennem, amit a Feng Shui Magyarországon való alkalmazása során éreztem. Így feng shui tanácsadásaim során előszeretettel alkalmazom a magyar és egyetemes szimbolikát a kínai helyett.

2008. novemberében nyitottam meg üzletemet Szombathelyen, Mia Feng Shui és Natúrbolt néven, mely azóta bővült a Vásárcsarnok területén a Mia Natúrbolttal, és a Tudatalatti Egészség Stúdióval. Első üzletemmel a célom az volt, hogy a Feng Shui kiegészítők mellett meg lehessen találni a boltban mindent, ami a kiegyensúlyozott, harmonikus élethez szükséges. Mára áthelyeződött a hangsúly az egészséges testi-lelki táplálékokra, így az egészséget támogató élelmiszerek mellett aromaterápiával, ásványokkal, több mint 100 féle gyógynövénnyel, ezoterikus könyvekkel kerülhetnek közelebbi kapcsolatba a vásárlók, mindez természetesen szakmai tanácsokkal ellátva. Kuratóriumi tagja vagyok a MER-KA-BA Alapítványnak és Alapító tagja a Harmónia Egyesületnek. Mindkét Civil szervezet szinte kizárólag ETI természetgyógyász vizsgával rendelkező tagokból áll, és mindkettő szervezetet azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy az emberekhez eljusson az a sok-sok tudás a különböző egészségvédő programok, képzések, tevékenységek révén, amit mi az évek alatt magunkba szívtunk. Szeretnénk szemléletbeli váltásmódot és egészségtudatot kialakítani minél szélesebb körben.

 

Koltay Eszter

Koltay Eszter Testnevelő és rekreációs tanárként dolgoztam 9 évet, jelenleg fél éves kisfiammal vagyok otthon. Óvodásoknak és iskolásoknak tartottam mozgásfejlesztő és egészség megörző tornákat. Felnötteknek Pilatest és alakformáló tornát. Célom, hogy az alapítvánnyal segítsem a gyerekek és felnőttek mozgáskultúrájának harmónikus fejlődését.

 

 Fashing Judit

 

 

 

Varga Vivien

 

 

 

Szabó Georgina